skip to Main Content

Stichting Fieldwork Foundation

Fiscaalnummer 8504 33 757
A. Sieberspad 27, 6532 AG Nijmegen

Wij bestrijden leed in de regio Nijmegen en uitvoeren goede doelen acties uit in de breedste zin van het woord. Stichting Fieldwork Foundation helpt op directe en creatieve wijze mensen die leed ervaren. Daarnaast ondersteunen, sponsoren of adviseren we lokale initiatieven die een raakvlak hebben met de regio Nijmegen.

Werving

Stichting Fieldwork Foundation werft haar gelden via lokale sponsors en mensen die eenmalig of structureel een bedrag storten op onze rekening. Stichting Fieldwork Foundation heeft twee rekeningen; een betaalrekening en spaarrekening. Hierdoor genereren we spaarrente op het geld dat we niet direct besteden.

Besteding

De uiteindelijke bestemming en besteding van de gelden gaat vaak rechtstreeks naar de begunstigde. Dit kan een persoon maar ook een intstelling/bedrijf zijn. Soms is er geen rekening beschikbaar, bijvoorbeeld bij zwerfjeugd, en dan voeren wij de acties uit met contact geld.

Dank dat u wilt doneren!

Dank u wel dat u ons wilt helpen bij het bestrijden van leed in Nijmegen en omgeving! U kunt zelf kiezen welk bedrag u wilt doneren, en wij zorgen ervoor dat dit geheel wordt besteed aan gerichte acties!

Bedrag

Géén vergoeding voor bestuursleden

Stichting Fieldwork Foundation kent een voorzitter, vice-voorzitter en penningmeester:

Robbie Veenendaal Fieldwork Friend

Voorzitter

Robbie Veenendaal

Erik van Zanten Fieldwork Friend

Vice-voorzitter

Erik van Zanten

Sanne Pronk Fieldwork Friend

Penningmeester

Sanne Pronk

Géén van de bestuursleden, of andere leden, krijgen vergoeding voor hun acties en werkzaamheden. Voor een actueel verslag van de uitgeoefende activiteiten verwijzen wij u naar de pagina Acties. Over het jaar 2011 is een jaarrekening gepubliceerd. U kunt hier de volgende jaarrekeningen bekijken en downloaden:

Back To Top
×Close search
Zoeken