skip to Main Content

Mooi samenwerkingsverband

2018 wordt een groots jaar. Ik Wil Opvallen.nl, Klasse.FM en Stichting Fieldwork Foundation slaan de handen ineen. Vanzelfsprekend is deze samenwerking een doorlopend proces maar de piek ligt in de 3e week van juli, de 4-daagse week.

Klasse FM is een niet commercieel online radiostation. Zij proberen een mooie muziekmix te brengen zonder enige vorm van reclame. Klasse.FM zal, tijdens de 4-daagse week, online, via de website en via de Klasse App bekendheid geven aan de Stichting om zo sponsors te genereren maar ook, zo niet belangrijker, oproepen voor meer vrijwilligers. Mensen die ook in het veld werken en een signalerende vrijwilligersfunctie willen oppakken. De Klasse App is gratis te downloaden in de Google Play en App Store. Draag je Fieldwork een warm hart toe informeer dan naar de mogelijkheden. Dit kan je doen door contact met één van ons op te nemen via info@ikwilopvallen.nl, het contactformulier op de website van Klasse.FM of rechtstreeks te mailen naar info@fieldworkfoundation.nl

Ikwilopvallen.nl is een initiatief van een groep vrienden uit Apeldoorn die ieder jaar met elkaar de 4-daagse van Nijmegen lopen en daarbij zoveel mogelijk proberen op te vallen bij de aanwezige media om daarna deze aandacht door te sluizen naar het Goede Doel wat zij steunt. Tijdens deze week zal IWO er alles aan doen om op te vallen voor de Stichting. Dit gebeurt met name door het dragen van haar welbekende roze polo waarop het logo van de Stichting te zien is maar ook door het ‘verspreiden van het woord’. Ervaring leert namelijk dat mensen vragen ‘wat het goede doel is’ ….. geen IWO’er zal die kans onbenut laten ?.

Met zeer gerichte acties brengt Fieldwork Foundation verandering daar waar het leed in de regio Nijmegen het grootst is. We richten ons niet op één specifieke doelgroep maar laten ons informeren door de ‘mensen uit het veld’, zo weten wij waar onze hulp echt nodig is. We onderhouden bijvoorbeeld contact met:

  • Wijkagenten
  • Artsen & Doktoren
  • Mensen in de hulpverlening
  • Ambulancebroeders

Last but not least komt er een nieuwe vlag voor de intocht waarop alle 3 de partijen Nijmegen bedanken voor haar gastvrijheid. Als dat geen opvallen is?!

Alle betrokkenen hopen dat deze inspanningen ertoe bijdragen dat Stichting Fieldwork Foundation na de 4-daagse-week meer vrijwilligers heeft, (nog) meer naamsbekendheid heeft en wellicht ook nog meer financiële middelen zodat zij nog meer mensen, die het zo hard nodig hebben, blij kunnen maken. Wij gaan er dan ook van uit dat dit lukt want per slot van rekening worden elke dag ruim 40.000 wandelaars en nog veel meer bezoekers geconfronteerd met ons drieën en daar tekenen wij graag voor!

Langs deze weg hartelijk dank voor alle sponsors, alle medewerkers van Klasse.FM, Robbie Veenendaal en zijn organisatie van Stichting Fieldwork Foundation en alle lopers, verzorgers en vrijwilligers van Ik Wil Opvallen.

ik wil opvallen voor Fieldwork Foundation

Back To Top
×Close search
Zoeken