skip to Main Content

Wij, Frans en Ita Pronk, werken al ruim 15 jaar met heel veel plezier en voldoening vanuit IFRA, ons buro voor webdesign en internetmarketing voor diverse ondernemers en MKB-ers in Gelderland. Voorheen waren wij gevestigd in Apeldoorn maar sinds mei 2008 wonen en werken wij in Elst, Gelderland.

Hoewel het als zelfstandige professionals natuurijk keihard werken is beseffen wij dagelijks hoe goed wij het eigenlijk hebben! Wij delen dit graag met een aantal lokale stichtingen, verenigingen en/of vrijwilligers door belangeloos werkzaamheden voor hen te verrichten.

Toen Robbie enkele jaren geleden het plan had gevat een stichting op te richten om lokaal leed in de regio Nijmegen te verlichten, vonden wij vooral de focus op vaak onzichtbaar leed door samenwerking met mensen ‘uit het veld’ onderscheidend en wilden wij hier graag ons steentje aan bijdragen! Wij besloten stichting Fieldwork Foundation te steunen door het ontwerpen en ter beschikking stellen van huisstijl, website & hosting- en emailfaciliteiten.

Vorig jaar december heb ik, Ita, namens de stichting Fieldwork Foundation, enkele voedselpakketten mogen bezorgen. Het is onbeschrijflijk hoe dankbaar de reacties van de oprecht verraste mensen waren! Met kleine gebaren creëer je inderdaad wezenlijke gebeurtenissen in levens van je naasten!

Frans Pronk IFRA sponsor Fieldwork Foundation
Ita Pronk IFRA sponsor Fieldwork Foundation
Back To Top
×Close search
Zoeken